Enkele maanden geleden plaatste ik een oproepje met de vraag voor een mogelijke samenwerking op fotografisch gebied. Van elkaar kun je immers leren en het is fijn om te kunnen sparren over de fotografie en alles wat daarbij komt kijken. Op die manier vond ik Manon Möller van Manon Möller Fotografie. Net als ik een bevlogen fotografe die veel werkt met fineart. Zij heeft een talent waar ze mij mee kan aanvullen: namelijk meer aan de weg timmeren en mooie verhalen maken op facebook en instagram. Mijn creatieve talenten zijn toch meer op de fotografie gericht maar als niemand dat weet dan is dat natuurlijk wel jammer.

Beiden werken we in onze eigen stijl maar er zijn zeker ook overeenkomsten te zien. Zo ontstond het begin van onze samenwerking. Hoewel we elkaar nog steeds niet in het echt ontmoet hebben, hebben we al heel wat uren kletsend doorgebracht achter de computer. We hadden meteen een klik en besloten om samen een workshop te gaan geven. We vonden een super locatie bij Manon in de buurt. Zo was de cirkel rond en konden we beginnen met onze uitwerkingen.

De workshop is nu gepland en te boeken! Wil je dus gebruik maken van dit aanbod om met twee getalenteerde fotografen (altijd lastig om, met mijn bescheidenheid, dit van mijzelf te zeggen) te werken dan mag je je opgeven: via de contactpagina

Meer informatie vind je op de site bi j Workshop Fineart Special: kijk hier voor meer info

workshop locatie in hengeloMarjan van Herpen