FOTOGRAFEREN KUN JE LEREN

Marjan van Herpen weet met haar zeer lange onderwijsonderwijservaring als geen ander hoe ze haar kennis, creativiteit, techniek en inspiratie over moet brengen op haar cursisten. Fotografie is immers niet alleen op een knopje drukken. Er komt veel meer bij kijken. Wat zit er allemaal op je camera, wat kun je doen met de belichting, waar komt je inspiratie vandaan.

Marjan heeft zeer veel Awards gewonnen en weet als geen ander hoe je jouw creativiteit kunt inzetten om een bijzondere fotosetting te creëren. De workshops van Marjan worden gegeven op verschillende locaties. Er zijn workshops voor de beginnende fotograaf en voor fotografen die al wat meer ervaring hebben.

Tijdens een workshop krijgen de cursisten zelf de kans om te oefenen met een model in bijzondere kleding. Aan de hand van één foto zal Marjan de gehele workflow laten zien. Je ziet het proces van een ‘normale’ foto naar een ‘fine-art’ bewerking. Deze tips krijg je ook mee in een reader zodat je thuis terug kunt kijken en kunt oefenen. Online kun je bovendien nog een maand vragen stellen over je eigen bewerking of over de dingen waar je tegenaan loopt.

Op dit moment zijn de volgende workshops gepland:

Daarnaast geeft Marjan nog een cursus aan kinderen. Deze kan worden gepland als er een groepje is dat interesse heeft.